Fehérváron családi ház eladó
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Legfrissebb a fórumban

Aida musical

Pikk: Évvégi mindenjót kíván az IORO képviseletében is, Pikk :)   »  
(péntek, 16:55)

Filmek: mozi és tévé

Miklós: Nahát, a "mi" Orsink nyerte meg a Barátság mozi játékán a bérletet, gratulálok! :)   »  
(csütörtök, 21:10)

Színház és színjátszás

zoli4: No, megtöröm a csendet! Tegnap voltam 3:1 a szerelem javára előadáson. Mondjuk lehetett volna o...   »  
(szombat, 17:55)

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Jön a Brains

2013. december 20., 22:47 [PR Garden]

A Fezen Klubban ad koncertet a Brains december 27-én, pénteken 21 órától. A csapat az elektronikus műfajban rendhagyó módon hangszerekkel, élőben adja elő slágereit.

A Brains zenekar legutóbbi stúdióalbuma, a Full Range tavaly jelent meg. Az anyag gerincét továbbra is drum and bass alapú dalok teszik ki, de a zenekar szinte valamennyi jelenlegi stílust szintetizálja a dubstep-től a drumstep-en és az elektrón át a breakig. A korongon a hazai könnyűzenei élet több szereplője, MC Zeek rapper, a Punnany Massif és KRSa, a Pannonia Allstars Ska Orchestra énekese mellett a világhírű brit Kosheen együttes énekesnője, Sian Evans is közreműködik. A Brains népszerűsége évek óta töretlen, hiszen az elektronikus műfajban rendhagyó módon hangszerekkel, élőben adják elő a slágereiket, a koncertjeiket pedig fantasztikus hangulat és pozitív energiaáramlás jellemzi.


A Brainsturnéjának következő állomása december 27-én, pénteken Székesfehérváron lesz, ahol a fiúk a Fezen Klubban lépnek színpadra.

Az országjáró turnéval párhuzamosan a Brains ősszel tehetséges, fiatal zenekészítőknek, dj-knek hirdetett remixversenyt a Full Range című album három dalára. Az érdeklődők a Hurts, a Your Desire vagy a Real Talk című szerzemény átiratával nehezhettek november közepéig. A zenekar a többi dal újragondolására jól ismert művészeket kért fel. Míg a legutóbbi remix lemezükön többnyire külföldi producerek dolgoztak, addig most a spanyol Beat The Beast kivételével a hazai élvonalból válogattak, így AMB, Chris.Su, JumoDaddy, Kid Panel, Nobody Moves és a Zera & UNO-Y készít átiratokat, vagyis a remixverseny győztesei illusztris társaságba kerülnek a Full Range Remix című lemezen, amely napokon belül megjelenik.

 

Kapcsolódó anyagok: