Fehérváron családi ház eladó
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Legfrissebb a fórumban

Aida musical

Pikk: Évvégi mindenjót kíván az IORO képviseletében is, Pikk :)   »  
(péntek, 16:55)

Filmek: mozi és tévé

Miklós: Nahát, a "mi" Orsink nyerte meg a Barátság mozi játékán a bérletet, gratulálok! :)   »  
(csütörtök, 21:10)

Színház és színjátszás

zoli4: No, megtöröm a csendet! Tegnap voltam 3:1 a szerelem javára előadáson. Mondjuk lehetett volna o...   »  
(szombat, 17:55)

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Flippers koncert Roy és Ádámmal

2011. november 30., 20:08 [fehervar.net]

Előkarácsonyi és egyben 5 éves születésnapi rock and roll partyra készül a fehérvári Flippers együttes: december 10-én, szombaton 21 órától újra a Petőfi Moziba invitálják a nagyérdeműt, ahol többek között a népszerű budapesti formáció, a Roy és Ádám is fellép velük.

- Nagyon örülünk annak, hogy Royék elfogadták a meghívásunkat, hiszen nemcsak mi, de a közönség is ismeri és szereti a dalaikat - mondja Bérces Viktor zenekarvezető.  - Vendégeink 22 órakor lépnek színpadra, velük sok saját szerzeményt, illetve ismert feldolgozást fogunk közösen eljátszani.

- Mi újság a Flippers háza táján?

- A zenekar idén ünnepelte ötödik születésnapját, s örülünk annak, hogy már ilyen rövid idő alatt is sikerül ismert formációvá válnunk. Sok helyen és sok mindenkivel léphettünk fel, két nagylemezzel és rádiós szereplésekkel a hátunk mögött maximálisan elégedettek vagyunk az eddigi történésekkel. Még idén nekilátunk harmadik lemezünk anyagának, amelyet teljes egészében letölthetővé teszünk honlapunkon (www.flippers.hu), és más internetes portálokon. Annyit megígérhetek, hogy a stílusunkhoz hű, de mégis egy újszerű dalokkal fogunk előrukkolni!

Flippers