Fehérváron családi ház eladó
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Legfrissebb a fórumban

Aida musical

Pikk: Évvégi mindenjót kíván az IORO képviseletében is, Pikk :)   »  
(péntek, 16:55)

Filmek: mozi és tévé

Miklós: Nahát, a "mi" Orsink nyerte meg a Barátság mozi játékán a bérletet, gratulálok! :)   »  
(csütörtök, 21:10)

Színház és színjátszás

zoli4: No, megtöröm a csendet! Tegnap voltam 3:1 a szerelem javára előadáson. Mondjuk lehetett volna o...   »  
(szombat, 17:55)

Legfrissebb a városban

Barátság mozi
 

Ismét a legszebbet keresik

2014. május 14., 21:34 [fehervar.net] Kép és szöveg: Fehérvár Szépe verseny

12. alkalommal hirdették meg a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségversenyt, amelyre június 15-ig lehet jelentkezni.

- 2003-ban rendeztük meg először a szépségversenyt, mely mára igen népszerű lett, évről évre többen teszik próbára magukat – mondta Óber László, a verseny szervezője az eseményről tartott sajtótájékoztatón, ahol az elmúlt év döntősei fürdőruha-bemutatót is tartottak.  Az elmúlt évekre visszatekintve Óber László elmondta, hogy a szépségek azóta is bizonyítanak: van, aki a szépségiparban vált ismertté, mások jogi, tanári végzettséget szerezve építik karrierjüket - mindannyiuk számára jó kiugrási lehetőség volt a verseny. Elekes András, a Fejér Megyei Hírlap lapigazgató-főszerkesztője hangsúlyozta, hogy a verseny a szépségek önbizalmát, önmagukba vetett hitüket erősítette, és segítette karrierjük tudatos építésében.


A tájékoztatót Óber László főszervező, Gyulai Sarolta szépségkirálynő és Elekes András lapigazgató tartotta


A versenyre várják mindazon szépségek fényképes önéletrajzát, akik még az idén augusztus 31-ig betöltik 16. életévüket, és még nem jutottak el a verseny döntőjéig. A jelentkezési lapokat a fehérvári Novotel Hotelben található gyűjtőládába lehet bedobni, vagy postán eljuttatni, június 15-ig. Az egész alakos fényképpel ellátott önéletrajzokon feltétlenül fel kell tüntetni a jelentkezők e–mail címét és telefonszámát is. Az elődöntő június 19-én lesz, itt választják ki a 18 döntőbe jutó szépséget.